ÅBNE FOREDRAG

THOMAS SKOV & IMRAN RASHID

THOR F. JENSEN I Krokodiller, Pirater og en Verdensrekord

 

Glæd dig til en sjov og underholdende aften i selskab med den populære radio- og tv-vært Thomas Skov og speciallæge og bestseller-forfatter til bogen SLUK Imran Rashid. På baggrund af en af 2017’s mest populære podcasts: ‘Jeg er mobilafhængig’ kombinerer de to på denne aften teori og praksis, når de med både alvor og masser af humor beskriver, hvordan den menneskelige hjerne er ved at fare vild i den digitale verden lokket af løftet om likes, hjerter og swipes.

 

 

 

 

Thor er dansk eventyrer og filmskaber. Han er netop hjemvendt med en verdensrekord i at have været den første til at sejle Ny Guinea rund, i en traditionel kano! Thor er en sand eventyrer og en fighter, og med dette foredrag tager han dig med på det magiske eventyr med alle dets op- og nedture gennem en enestående visuel præsentation af alle hans oplevelser, gennem det år han levede fra en kano.

Man kan kun blive inspireret til at leve sit bedste liv, når man hører om Thors eventyr...

 

 

RIKKE ØSTERGAARD I Taknemmelighed

Ny forskning viser, at der i taknemmelighed ligger en kæmpe kraft. Taknemmelighed er et valg og en tankegang, der både neurologisk og sociologisk kan ændre dit livssyn og dermed din hverdag. Med taknemmelighed kan du optimere din hjerne, styrke dit immunforsvar, påvirke dit humør og blive bedre til at huske.

I TAK! får du indsigt i alle taknemmelighedens gode egenskaber og lærer at arbejde med taknemmelighed, så det bliver en naturlig del af dit liv.

VICTOR FEDDERSEN I Lær af Guldfirerens succes

Når Victor Feddersen går på scenen, vil du opleve en foredragsholder med en konkret og brugbar viden og erfaring omkring emnet, der engageret, passioneret og med god humoristisk sans, bringer dig ind i et univers du kender så godt fra din dagligdag. Det handler jo om konkurrence og det at være et team i en konkurrencesituation.

 

Foto: Paul Kerrison

“The mind, once stretched by a new idea, never returns to its original dimensions.”

 

― Ralph Waldo Emerson

Tenfold Inspire

Professionel Inspirations Partner & arrangør

 

Vi arrangerer inspirerende forløb med foredrag og andre begivenheder for virksomheder i hele landet.

 

For virksomheder eller personaleforeninger, som har behov for ny energi og inspiration, hvor der er en kontinuitet og opfølgning på forløbet.

 

KONTAKT

 

Onsgårdsvej 35

2900 Hellerup

 

CVR: 38848399

 

Tlf. 40335544/ 26840099

 

Mail: info@tenfold.dk

 

 

Copyright © All Rights Reserved Tenfold Inspire