FOR VIRKSOMHEDERDET TROR VI PÅ

 

Vi skelner i Tenfold imellem dét at være drevet af noget indefra, eller styret af noget udefra.

Vi bruger Inspiration til at beskrive en indre styret tilgang, og Motivation til at beskrive en ydre styret tilgang.

Inspiration udspringer af vores indre, vores kerneværdier, dét som er kernen af os som individ, vores person, mens motivationen er drevet af noget ydre, som fx mål eller det at vi eksempelvis motiveres af en økonomisk belønning, anerkendelse, etc.

INSPIRATIONSFORLØB


Idag vil vores kollegaer og medarbejdere have andet end fitness medlemskab eller frokostordning og god løn.

Vi mener at de virksomheder, som formår at holde deres medarbejdere inspirerede og dermed motiverede, har en langt større succes med at fastholde de medarbejdere, som man ønsker i organisationen.

Skal teamet have et inspirationsforløb, så skræddersyr vi det i samarbejde med din virksomhed, så vi kommer rundt i det tema eller den ånd, som kendetegner jeres virksomhed.


Lad os komme med et oplæg til jer!BOOK EN INSPIRATOR


Vi arrangerer foredrag, rundt i hele landet med forskellige foredragsholdere. Foredragene holdes i samarbejde med foredragsholderen og vi sørger for booking, samt aftaler med involverede parter.

Kodeordet er "inspiration" og det er udelukkende den slags foredrag vi ønsker at involvere os selv i.

Vi er uafhængige af agentaftaler, så vi kan booke den eller de inspiratorer, som vi mener passer til lejligheden.LIVE IN BIO


Gennem et tæt samarbejde med bl.a. Nordisk Film, har vi adgang til biografsale over hele landet og kan udbyde foredrag med forskellige inspiratorer.

En biografsal er et perfekt sted for at blive inspireret og lyden er tæt og god, man sidder i lækre behagelige stole, klar til at blive fyldt med inspiration.


Når man som virksomhed gerne vil finde på noget nyt og inspirerende, så tag fat i os, så vil vi afsøge markedet for en inspirator, som lige netop passer til jeres firmas ambition og pengepung.


“The mind, once stretched by a new idea, never returns to its original dimensions.”


― Ralph Waldo Emerson

Tenfold Inspire

Professionel Inspirations Partner & arrangør


Vi arrangerer inspirerende forløb med foredrag og andre begivenheder for virksomheder i hele  landet.


For virksomheder eller personaleforeninger, som har behov for ny energi og inspiration, hvor der er en kontinuitet og opfølgning på forløbet.


Copyright © All Rights Reserved Tenfold Inspire

KONTAKT


Onsgårdsvej 35

2900 Hellerup


CVR: 38848399


Tlf. 40335544/ 26840099


Mail: info@tenfold.dk